×
×

Gratis offertes: Vergelijk prijzen voor het plaatsen van een tuinafsluiting

Wens je graag een gedetailleerde prijs te ontvangen van een professionele firma? Via ons offerteformulier vraag je zelfs meerdere offertes aan in één klap. Wij zoeken op basis van jouw gegevens de beste firma’s op, en zij sturen je elk een gratis offerte op maat door. Je kan rustig de prijzen vergelijken, waardoor je zeker weet dat je een correcte prijs betaalt.

Geen goede offerte ontvangen? Niet erg, alle offertes zijn gratis en zonder enige verplichting. Je bent volledig vrij om je zoektocht naar een geschikte firma verder te zetten.

Meteen ter zake?

Vergelijk gratis meerdere offertes

afsluiting-plaatsen.be

Vergelijk gratis meerdere offertes

Betafence afsluiting: Dit is waarom ze zo populair zijn!

Tuinafsluitingen worden in ons land op de markt gebracht door verschillende merken. Maar één van de bekendste merken van tuinafsluitingen is ongetwijfeld Betafence.

Betafence is een merk dat verschillende types van afsluitingen op de markt brengt. Je kan kiezen voor klassieke draadafsluitingen, maar je kan er ook terecht voor sierhekwerk en veiligheidsafsluitingen.

Om de juiste Betafence afsluiting te kunnen kopen, is het dus interessant om eerst eens het assortiment van Betafence te overlopen. Dat doen we in dit artikel.

In dit artikel:


Benieuwd hoeveel je kan besparen door prijzen te vergelijken?

Een nieuwe afsluiting plaatsen? Vraag prijzen op!

Geen zin om zelf een specialist te zoeken? Wij doen het voor jou!

Gun jezelf een nieuwe tuinafsluiting!

Benieuwd naar het tarief van een professionele tuinaannemer?

Vergelijk prijzen van professionele tuinaannemers in je regio

Vraag gratis offertes aan en vergelijk prijzen

Vergelijk offertes, en ontdek hoeveel je kan besparen!

Een draadafsluiting, een houten schutting of steenkorven? Wie een afsluiting wil plaatsen, heeft enorm veel keuze. Benieuwd hoeveel het kost? Vraag gratis offertes aan, en ontdek hoeveel je kan besparen.

Vergelijk tot 4 offertes
100% Gratis
Geen aankoopverplichting
Bespaar tot honderden euro's
tuinaannemers

aanvraag starten


Soorten Betafence afsluitingen

Draadafsluitingen

Eén van de bekendste producten van Betafece is ongetwijfeld de draadafsluiting. Je hoeft in ons land helemaal niet ver te zoeken om ze tegen te komen. Met systemen als Fortinet, Galitor en Pantanet heeft Betafence enkele klassiekers in huis die je vast zal herkennen.

Je hoeft niet ver te zoeken achter de redenen voor hun enorme populariteit. Betafence draadafsluitingen zijn heel licht, makkelijk te plaatsen en ook heel goedkoop. Ze zijn ideaal voor wanneer je gewoon een perceel wenst af te sluiten zonder al te veel extra's.

Draadafsluitingen vergen ook geen onderhoud, en zijn nadien ook makkelijk te recycleren. Tot slot hoef je ook geen rekening te houden met esthetische richtlijnen. Draadafsluitingen worden moeiteloos ingepast in elk type omgeving, van modern tot landelijk.

Qua prijs van draadsluitingen moet je rekenen op ongeveer 10€ per lopende meter voor een afsluiting met een hoogte van 1 meter.

Interesse in het plaatsen van een draadafsluiting? Ontdek de mogelijkheden!

Draadpanelen

Klassieke draadafsluitingen kunnen makkelijk vervormen, en zijn dus niet erg stevig. Indien je een draadafsluiting wil die toch zeer stevig is, dan is het verstandiger om te kiezen voor draadpanelen. Dit soort afsluiting ziet er gelijkaardig uit als draadafsluitingen, maar zijn niet te vervormen.

Draadpanelen worden daarom vaak gebruikt om bepaalde domeinen te beveiligen. Je ziet ze soms terugkomen aan bedrijventerreinen, naast spoorwegen of rond luchthavens. Soms zijn ze aan de bovenkant ook voorzien van prikkeldraad voor extra beveiliging tegen diefstal.

Betafence heeft in het assortiment verschillende soorten paneelafsluitingen. Zo kan je kiezen voor bv. de Bekafor Classic, de Barofor en de Nylofor. Indien veiligheid een hoge prioriteit heeft, dan kan je ook kiezen voor de Securifor. Dit zijn zware en hoge veiligheidspanelen, die vandalismebestendig zijn, en voorzien zijn van een anti-klim rechthoekige maas.

Voor dit type afsluiting moet je rekenen op een prijs vanaf 30€ per lopende meter, voor een afsluiting van 1 meter hoog.

Meer weten over draadpanelen? Ontdek de mogelijkheden en voordelen!

Sierhekwerk

Maar bij Betafence kan je niet enkel terecht voor klassieke draadafsluitingen. Je vindt er ook sierhekwerk, dat je tuin en woning naar een hoger niveau kan tillen.

Met Decofor plaats je een mooi decoratief afrasteringssysteem rond je eigendom, ontwikkeld voor design georiënteerde en rigide afrasteringstoepassingen. Je kan voor Decofor kiezen indien je op esthetisch vlak net dat tikkeltje meer wil dan enkel maar draadpanelen. Decofor is makkelijk te plaatsen, doorzichtig, en makkelijk te onderhouden. Bovendien hebben de hekken een lange levensduur.

Qua prijs moet je rekenen op 50€ per lopende meter voor een hek met een hoogte van 1 meter.

Sierhekwerk tilt je domein naar een hoger niveau. Ontdek de mogelijkheden!

Schanskorven

Schanskorven zijn een modern ogende afsluiting, die op heel wat verschillende manieren ingevuld kan worden. Omwille van hun zware opvulling zijn het heel stevige afsluitingen, die bovendien een lange levensduur hebben, en ook makkelijk te onderhouden zijn.

Een ander voordeel van schanskorven is dat je de afmetingen ervan zelf kan bepalen. Je kan een schanskorf zo hoog en zo breed maken als je zelf wil. Uiteraard rekening houdend met je budget, want schanskorven zijn in vergelijking met andere afsluitingen redelijk duur.

Ook bij Betafence vind je schanskorven in het assortiment. Je kan hier telkens kiezen voor complete systemen, waarbij je zelf wel nog de invulling van de schanskorven kan bepalen. Gabions zijn voorgeassembleerde schanskorven, die ervoor zorgen dan de installatietijd tot een minimum beperkt blijft. Ze kunnen zowel voor tijdelijke als voor permanente toepassingen geplaatst worden. De schanskorven kunnen bovendien ook makkelijk begroeid worden met planten.

De Gabion Stonewall is dan weer een compleet systeem, waarbij de schanskorven worden opgevuld met grote keien. Het is een heel stevig systeem, dat zeer duurzaam en onderhoudsvriendelijk is.

Tot slot kan je ook nog kiezen voor een systeem met Zenturo® Super panelen, die kunnen opgevuld worden met lavasteen, keien, kokosschelpen, enz.

Lees meer over de eigenschappen en voordelen van schanskorven!

Gratis offertes: Vergelijk prijzen voor het plaatsen van een tuinafsluiting

Wil je graag een afsluiting plaatsen, en ben je op zoek naar een geschikte specialist? Vul onderstaand formulier in, en wij brengen je in contact met de beste specialisten in het plaatsen van afsluitingen. Je ontvangt van elk van deze specialisten een offerte op maat. Vergelijk deze offertes, en bespaar zo tot wel 35% op je factuur.

Alle offertes zijn zonder enige aankoopverplichting, en 100% gratis.!


tuinaannemers
Vergelijk tot 4 offertes
100% Gratis
Geen aankoopverplichting
Bespaar tot 35%

Tuinafsluitingen: het complete overzicht
Houten tuinafsluiting plaatsen
Offertes voor tuinafsluitingen